Które dania z kapusty i ziemniaków w powiecie poznańskim są najsmaczniejsze? Zapraszamy do udziału w dwóch konkursach!


Zgłoszenia konkursowe w kategoriach: bigos, zupa parzybroda lub inne (np. dania, przetwory z kapusty lub świeże produkty) należy przesyłać do dnia 1 października 2021 roku włącznie drogą elektroniczną na adres e-mail: kontakt@smakipowiatupoznanskiego.pl. Regulamin Konkursu oraz formularz zgłoszeniowy można pobrać ze strony Szlaku Kulinarnego „Smaki Powiatu Poznańskiego”.

W dniu konkursu, tj. 2 października w godz. 10.00 – 12.00 należy dostarczyć produkty gotowe do degustacji do miejsca odbywania się konkursu na terenie MTP (bezpośredniego wskazania miejsca dokona recepcja targów). W tym dniu wyjątkowo możliwe jest też zgłoszenie produktu wraz z bezpośrednim jego dostarczeniem łącznie z kartą zgłoszenia. Wręczenie laureatom Certyfikatów za „Najlepszy Smak Powiatu Poznańskiego 2021 – Smak Kapusty” a także zestawów gadżetów ufundowanych przez Powiat Poznański oraz Instytut Skrzynki nastąpi 2 października 2021 roku na scenie kulinarnej imprezy targowej.

Więcej na kolejnych stronach tego artykułu:

Dodaj komentarz