POLAGRA: Wszystko kręci się wokół jedzenia


Ekologiczni medaliści

 Sześć produktów zaprezentowanych podczas POLAGRY zostało nagrodzonych Złotym Medalem Grupy MTP. Są to:

  • Płatki owsiane górskie ekstra 500 g z Przedsiębiorstwa Zbożowo-Młynarskiego PZZ w Stoisławiu, które zdobyły również Złoty Medal Wybór Konsumentów;
  • Przyprawa tradycyjna w płynie „Magia Lubczyku BIO” z Manufaktury Kulinarnej Pod Lasem;
  • Kefir 13 żywych kultur bakterii z Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Kole;
  • Czarna Malina Eliksir 100% (Czarna Malina Barbara Rusiecka-Górniak);
  • Kawa Mała Czarna z firmy INSTANTA;
  • RPP – 100 z hybrydowym manipulatorem osiowym i obrotnicą horyzontalną firmy RADPAK Fabryka Maszyn Pakujących, który pozwala na grupowanie i pakowanie zbiorcze produktów spożywczych w karton.

POLAGRA będzie drugim wydarzeniem o charakterze biznesowym w jesiennym programie targów Grupy MTP i odbywa się zgodnie z wytycznymi Głównego Inspektoratu Sanitarnego. Przy wejściach na tereny targowe zamontowane zostały kamery termowizyjne mierzące temperaturę ciała osób biorących udział w wydarzeniu. Przestrzenie dla wystawców i zwiedzających aranżowane są tak, aby można było zachować odpowiedni dystans. Dezynfekowane są na bieżąco często dotykane elementy infrastruktury. Sprzedaż biletów na wydarzenie odbywa się wyłącznie online.

Czytaj także:

Ministrowie rolnictwa z państw Grupy Wyszehradzkiej na MTP

POLAGRA Food – HoReCa – Foodtech

Międzynarodowe Targi Poznańskie

28-30 września 2020, godz. 10:00-17:00

Bilety: www.ToBilet.pl.

Fot. Hieronim Dymalski

Więcej na kolejnych stronach tego artykułu:

Dodaj komentarz