Medale Targów Smaki Regionów rozdane (ZDJĘCIA)


Wyróżnienia:

Agro-Wit Agnieszka Malinowska – MAŁOPOLSKA – Bigos wegański z charsznickiej kapusty kiszonej z cieciorką i soczewicą
Celtyckie Smaki Piotr Klepacz – ŁÓDZKIE – KANDYZOWANE SZYSZKI SOSNY W WĘDZONYM MIODZIE
Ekologiczne Gospodarstwo Rolno-Szkółkarskie Jaworscy – POMORSKIE – Żuławski olej porowy
Fundacja Izba Regionalna W Zgorzałem / Zyta Górna – POMORSKIE – Sok kaszubski z truskawek z perłą
Gospodarstwo Ogrodnicze Joanna i Sebastian Walkiewicz – WARMIŃSKO-MAZURSKIE – Skórka owocowa o smaku jabłko-wiśnia
Gospodarstwo Zagon Sławomir i Elżbieta Kuczma – ZACHODNIOPOMORSKIE – Sos pomidorowo-paprykowy
Gruczniak Elżbieta Górska – KUJAWSKO-POMORSKIE – Piwo „Gruczniak Nocą” – Piwo ciemne typu Irlandziekiego
Lipowe Wzgórza Sp. z o.o. – ŚLĄSKIE – Filet wędzony z kaczki
P.H.U. MOBIL-SAD Grzegorz Romańczuk – LUBELSKIE – Ocet jabłkowy Bełżecki
Pasieka Dobra Pszczoła – ŚWIĘTOKRZYSKIE – Miód lipowy
Restauracja Gryfon – Pomorskie – Helskie anchovis
Sopocki Młyn – POMORSKIE – Beza rokitnik
Wiatrowy Sad Grażyna Wiatr – ŁÓDZKI – Sok śliwkowy z Kałęczewa

Więcej na kolejnych stronach tego artykułu:

Dodaj komentarz