Kolejna edycja Restaurant Week!


Śliczna Pizza w Pizzaioli

Halo, halo! Czy są tu fani pizzy? Jeśli tak, to koniecznie zajrzyjcie do mieszczącej się przy ulicy Woźnej 5 Pizzaioli! W menu nic innego jak pizza! Wersja mięsna to pizza gialla nudja z sosem z żółtych pomidorów, mozzarellą, pikantną kiełbaską, bazylią i oliwą. Wersja wege to pizza burrata basilico na pulpie pomidorowej, z całą burratą, sosem bazyliowym na bazie pesto, oregano, bazylią i oliwą. Na deser prawdziwie włoski przysmak, czyli tiramisu z wiórkami czekolady. Mamma mia!

Autorskie menu w okazyjnej cenie!

69 zł (dodatkowy rabat 20 zł czeka na wszystkich gości na końcu rezerwacji) – tylko tyle festiwalowi goście zapłacą za trzydaniowe, autorskie menu spoza karty składające się z przystawki, dania głównego i deseru. Dodatkowo w ramach zamówienia każdy pełnoletni gość festiwalu otrzyma w prezencie festiwalowy koktajl Martini Fiero & Kinley Tonic Water lub Mocktail Kinley Yuzu. Premierowo w Warszawie dostępny będzie również bezalkoholowy mocktail Martini Vibrante. Co więcej – dzięki Klarna pierwszy raz można zapłacić za rezerwację po 30 dniach – dzięki temu Goście będą mogli odkryć więcej restauracji podczas jednego festiwalu. Menu jesiennej edycji zaskakuje! Będzie sezonowo i zdrowo, stąd sporo grzybów, jesiennych warzyw i owoców w wielu ciekawych odsłonach. Będzie też szeroki wybór owoców morza, ryb, a także najlepszej jakości mięs takich jak wołowina, jagnięcina, a nawet dziczyzna! Miłośnicy zielonego menu również znajdą coś dla siebie, bowiem tradycyjnie dostępne będą także dania wegetariańskie i wegańskie.

Więcej na kolejnych stronach tego artykułu:

Dodaj komentarz