Gwiazdy sceny kulinarnej na targach Smaki Regionów


Ola przyjechała do Warszawy w wieku siedmiu lat. Choć pochodzi z Wietnamu uwielbia nie tylko kuchnię azjatycką, ale też włoską i polską. Popisowym daniem Oli jest zupa z węgorzami. Została najmłodszą zwyciężczynią programu MasterChef w Polsce. W programie dała się poznać jako znawczyni smaków Azji i Europy. Po wygranej rozpoczęła praktyki w restauracji Mateusza Gesslera.

Kolejnym kucharzem, który wystąpi podczas targów Smaki Regionów będzie Tadeusz Muller, Miłość do gotowania odziedziczył w genach. Z wykształcenia psycholog, który na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów.

Syn Magdy Gessler w swoim programie „Z gruntu zdrowo” udowodni, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz pojedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokaże przepisy na dania, które będą prawdziwymi bombami witaminowymi.

Więcej informacji: www.smaki-regionow.pl.

Fot. TVN

Więcej na kolejnych stronach tego artykułu:

Dodaj komentarz