#FoodSoundsGood! Startują rezerwacje na wiosenny Restaurant Week


Co w menu?

Festiwal pozwala odkryć autorskie menu od najlepszych chefów, a do tego uratować żywność przed wyrzuceniem. W jaki sposób? Dzięki wcześniejszemu wyborowi menu przy dokonywaniu rezerwacji online – marnowanie żywności w restauracjach ograniczone jest do minimum. A wszystko to w myśl filozofii #SzanujJedzenie.

Rezerwuj dźwiękowe doświadczenia smakowe już teraz na stronie Festiwalu https://restaurantweek.pl/. Należy wybrać liczbę osób, datę, godzinę oraz jedno z dwóch menu. Każda wizyta w restauracji podczas Restaurant Week jest przewidziana na 90 minut. Na Restaurant Week zaprasza Visa – dzięki Visa każdy z gości ma szansę skorzystać z rabatu.

Rezerwacje: https://RestaurantWeek.pl/ oraz https://app.rclb.pl

Start sprzedaży: 9 lutego 2023

Termin Festiwalu: 22 marca – 30 kwietnia 2023

Dla Czytelników mieliśmy trzy dwuosobowe zaproszenia – 3 x po 2 kody na wybrane przez siebie zestawy dań! Konkurs trwał do 1 marca, do godz. 20.

Mile widziane polubienie Naszego Głosu Poznańskiego na facebooku i zaproszenie znajomych do lajkowania – kliknij tutaj. 
Zobacz inne nasze konkursy – kliknij tutaj

[1] Dwie ostatnie edycje Restaurant Week gościły odpowiednio 121 tys. oraz 135 tys. gości, przekraczając w ten sposób wcześniejsze edycje Restaurant Week. Źródło: dane organizatorów.

[2] Wszystkie informacje o programie na stronie: https://www.visa.pl/pl_pl/visa-benefit/

[3] Komisja Europejska, Agencja Wykonawcza ds. Małych i Średnich Przedsiębiorstw, Muller, P., Devnani, S., Ladher, R., et al., Annual report on European SMEs 2020/2021 : digitalisation of SMEs : background document, Hope, K.(editor), Publications Office, 2021, https://data.europa.eu/doi/10.2826/120209

Więcej na kolejnych stronach tego artykułu:

Dodaj komentarz