#FoodSoundsGood! Startują rezerwacje na wiosenny Restaurant Week


Dzięki współpracy z Visa Goście Festiwalu będą mogli skorzystać z rabatu na rezerwację za pośrednictwem programu Visa Benefit[2]. Visa, jeden ze światowych liderów płatności cyfrowych, wesprze także Festiwal w dotarciu do nowych Gości i przedstawiania publiczności szerzej polskiej autorskiej sceny restauracyjnej.

– Mam nadzieję, że rabat, z którego skorzystają goście Restaurant Week płacący Visa, zachęci ich do jeszcze szerszego udziału w festiwalu. Zarówno wtedy, gdy zarezerwują swój udział w wydarzeniu na stronie internetowej, jak i zbliżając smartfon lub kartę do terminala wspierają oni swoimi decyzjami zakupowymi restauracje i restauratorów. Wiele z nich to mikro, małe i średnie firmy, a te pełnią w gospodarce naszego kontynentu istotną rolę, odpowiadając za ponad połowę generowanego PKB i 65% zatrudnienia w Europie[3]. Są również ważne z perspektywy wielu branż, dla których mogą być klientami, podwykonawcami i kontrahentami. W Visa wierzymy w to, że wspierając MŚP, możemy rozwijać polską gospodarkę – mówi Adrian Kurowski, dyrektor generalny Visa w Polsce. Dzięki szybkim i bezpiecznym płatnościom Visa, zarówno płacący jak i przyjmujący zapłatę może czuć się spokojny, że środki finansowe trafią na właściwy rachunek i pomogą dalej rozwijać krajowe biznesy – dodaje.

Smakuj uchem w najlepszych restauracjach!

Festiwal Restaurant Week odbędzie się w kilkudziesięciu miastach w 13 największych regionach: Warszawie, Łodzi, Lublinie, Rzeszowie, Krakowie, na Śląsku, Wrocławiu, Poznaniu, Trójmieście, Szczecinie, Białymstoku, Warmii i Mazurach, a także w Radomiu. Swoje popisowe menu przygotuje prawie 400 restauracji – wśród nich poznańskie HUBO Kuchnia | Bar, Cztery Pory Roku czy Nifty No.20.

Koncertowe kompozycje menu w okazyjnej cenie!

Wejdź w rytm festiwalu już teraz i rezerwuj dźwiękowe doświadczenia smakowe na stronie https://restaurantweek.pl/. Na gości czeka popisowe menu w wersji mięsnej oraz wegetariańskiej i wegańskiej składające się z przystawki, dania głównego i deseru, które będzie dostępne w specjalnej festiwalowej cenie 69zł. Co więcej – znów dzięki usłudze Klarna będzie można zapłacić za rezerwację po 30 dniach – dzięki temu goście będą mogli odkryć więcej restauracji podczas jednego festiwalu.

Więcej na kolejnych stronach tego artykułu:

Dodaj komentarz