Szkoła gotowania z Dominikiem Narlochem


Porywające warsztaty kulinarne w ramach Akademii Kulinarnego Poznania prowadzone przez jednego z najwybitniejszych szefów kuchni w Poznaniu, Dominika Narlocha odbędą się jutro w Restauracji Hugo. Są jeszcze ostatnie wolne miejsca!

TERAZ KARMELIZOWANIE MI?SA

Będziecie mieli mieli niepowatarzalną okazję odkrycia nowoczesnych metod kulinarnych przy przygotowywaniu dań, które podbiją Wasze kubki smakowe!

Motywem przewodnim będą sezonowe, organiczne i regionalne składniki i produkty. Najbliższym warsztatom smaku dodadzą dary lasu – w szczególności kurki i jagody.

Podczas warsztatów nauczycie się przygotowywać:

smakowitą przystawkę – aksamitny krem z kurek
porywające danie główne – tęczowy pstrąg gotowany w niskiej temperaturze z pieczoną kapustą, żelem z jagód i karmelizowanymi kurkami
pyszny deser – sorbet z antonówki z orzechami włoskimi i kurkami

Gwóźdź Programu: Poznasz prawdziwe znaczenie hasła Respect For Food!

Na warsztaty można zapisać się TUTAJ

Czytaj BLOG

Dodaj komentarz