Concordia Taste, restauracja w poznańskiej Concordia Design ruszyła z nowym projektem mającym nauczyć poznaniaków jeść śniadania. W czwartek odbyła się degustacja dań. Spotkanie wyznaczono o śniadaniowej porze, bowiem o 9 rano, chociaż zgłodniali mogą rozpocząć poranne ucztowanie od 8.00. Ogarnęła mnie radość, że menu jest takie człowiecze, tzn jajka, wędlina, kanapki, placuszki razowe, to głowni bohaterowie. Był też jogurt z musli podawany w modnych obecnie małych słoiczkach typu weck, ale to bardziej deser niż głownie danie. Są też rogaliki i mód z lokalnych pasiek, a także dżem z Gryszczeniówki dla tych, którzy jednak są zwolennikami lżejszej wersji porannego posiłku.
Czytaj więcej TUTAJ oraz na BLOGU
Fot. J. Podolski
Trackbacks for this post
[…] nominowana do statuetki Hermes przyznawanej przez branżowy „Poradnik Restauratora”. Concordia Taste, jako jedyna z Wielkopolski otrzymała nominację w kategorii „Restauracja […]