Porywające warsztaty kulinarne w ramach Akademii Kulinarnego Poznania prowadzone przez jednego z najwybitniejszych szefów kuchni w Poznaniu, Dominika Narlocha odbędą się jutro w Restauracji Hugo. Są jeszcze ostatnie wolne miejsca!
Będziecie mieli mieli niepowatarzalną okazję odkrycia nowoczesnych metod kulinarnych przy przygotowywaniu dań, które podbiją Wasze kubki smakowe!
Motywem przewodnim będą sezonowe, organiczne i regionalne składniki i produkty. Najbliższym warsztatom smaku dodadzą dary lasu – w szczególności kurki i jagody.
Podczas warsztatów nauczycie się przygotowywać:
smakowitą przystawkę – aksamitny krem z kurek
porywające danie główne – tęczowy pstrąg gotowany w niskiej temperaturze z pieczoną kapustą, żelem z jagód i karmelizowanymi kurkami
pyszny deser – sorbet z antonówki z orzechami włoskimi i kurkami
Gwóźdź Programu: Poznasz prawdziwe znaczenie hasła Respect For Food!
Na warsztaty można zapisać się TUTAJ
Czytaj BLOG