Międzychód otwiera się na młodzież. I na całą Polskę


Niebawem pod marką Międzychodu będzie można spróbować kebabu, chińszczyzny i innych wschodnich potraw. Wielkopolska firma otwiera się na kuchnie świata. Nie będzie stronić od fastfoodu, który nie uchodzi za jedzenie zdrowe, ale w tym przypadku konsument będzie miał gwarancję, że w słoiku nie znajdzie niczego, co nie jest żywnością naturalną.

Międzychód nie rezygnuje z klasyki. Oferuje konsumentom takie nowości, jak gulasz węgierski, dżem z owoców leśnych, dżem malinowy. O tym, że takie produkty cieszą się uznaniem, świadczą wyróżnienia, jakie firma ostatnio otrzymała: Nagrodę Kupców Polskich w konkursie Złoty Paragon za swoje powidła śliwkowe oraz Hermesa 25-lecia, nagrodę przyznawaną przez „Poradnik Handlowca” – za dżemy Międzychód, ketchup Międzychód i dania gotowe Międzychód.

Więcej na kolejnych stronach tego artykułu:

Dodaj komentarz